Lakspuiten

Lakspuiten

Lakspuiten wordt ook wel verfspuiten genoemd en is een alternatief voor schilderen met rol en kwast. Lakspuiten is ideaal wanneer het gaat om grote oppervlakten zoals plafonds, maar is net zo geschikt voor kleinere oppervlakten zoals kozijnen. De snelheid van uitvoering is een groot voordeel. Lakspuiten is perfect als je een huis koopt en snel wilt verhuizen naar een fris interieur. Een groot huis duurt ongeveer 2/3 dagen voor het volledig schilderen van het houtwerk. Dankzij de mogelijkheid om te werken met de “nat op nat” techniek kan de eerste laag binnen enkele minuten aangevuld worden met de tweede laag. Natuurlijk zijn er extra werkzaamheden met afplakken, maar door onze jarenlange ervaring en het gebruik van speciale accessoires is het een efficiënte methode. Wij werken met uitgebreide varianten van Wagner pompen die zijn uitgevoerd met een verwarmde slang waarvan de temperatuur afhankelijk van de situatie of materiaal wordt ingesteld, waardoor het effect nog beter is en het materiaalverlies wordt verminderd.

Onze expertise

We blijven verbeteren door deel te nemen aan trainingen bij de fabrikant voor ervaren gebruikers. Zo verbeteren we niet alleen het proces van het spuiten zelf, maar vooral het afplakken, het reinigen van de machine en vooral het verminderen van afval, wat erg belangrijk is voor het milieu.

Voor lakspuiten hebben wij de volgende mogelijkheden: kozijnen, deuren, ramen, plinten, trappen, balustrades en radiatoren.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over lakspuiten? We werken voornamelijk in de regio TilburgWaalwijkDen Bosch of Eindhoven, maar uiteraard zijn ook andere regio’s in Nederland bespreekbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of stuur een bericht en we helpen u graag verder!

Schilder nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ons werk