Houtrot reparatie

Houtrot reparatie

Heeft u houtrot aan uw kozijn of deur? Vervanging lijkt al gauw de enige oplossing, maar vergis u niet! Het is zeer goed mogelijk dat Riegner Afwerk & Renovatie dit voor u kan repareren, waardoor u veel geld bespaart. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terugkeer van houtrot voorkomen

Om latere terugkeer van het probleem te voorkomen moet houtrot-reparatie professioneel worden aangepakt. Het rotte hout dient compleet te worden verwijderd, zodat er alleen nog maar ‘gezond’ hout over is. Omdat vocht vaak de oorzaak is van houtrot, moet het hout tussendoor goed drogen, maar dit is nog niet alles. Het grootste probleem is niet te zien met het blote oog. In het hout kunnen bacteriën en schimmels achterblijven die ervoor kunnen zorgen dat het probleem later terugkomt, dus moet dit probleem in de kiem worden gesmoord door gebruik van de juiste middelen. Vervolgens vindt de daadwerkelijke reparatie plaats. Het plaatsen van enkele nieuwe stukken hout en een vakkundige afwerking met plamuur of houtrotvuller is niet alleen beter voor uw portemonnee dan een nieuwe deur of kozijn, het resultaat mak er ook zijn!

Repair Care Gecertificeerd op het gebied van houtrotreparatie

We zijn trots op onze certificering op het gebied van houtrotreparatie, verkregen via Repair Care, de beste fabrikant van Nederland op dit gebied. Onze certificering door Repair Care is een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Het betekent dat we voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen voor houtrotreparatie. We werken met hoogwaardige producten en hanteren geavanceerde technieken die zijn ontwikkeld door Repair Care.

Houtrot reparatie Tilburg

Werkregio’s

Riegner staat voor een vakbekwame aanpak van uw houtwerk, zodat u nog lange tijd plezier heeft van het mooie resultaat. We werken in TilburgWaalwijkDen Bosch of Eindhoven, maar natuurlijk zijn andere regio’s in Nederland ook bespreekbaar. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. 

Schilder nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ons werk