Schilderwerk

Schilderwerk door Riegner

Bent u op zoek naar een degelijke en betaalbare partij voor uw schilderwerk? Riegner biedt een totaalaanpak en denkt graag met u mee. Samen vinden we altijd een oplossing die past bij uw wensen én uw budget. Wij leveren schilderwerk van uw woning, van woonkamer tot slaapkamer. Ook hebben wij veel ervaring met het schilderwerk van bedrijfspanden. Met onze jarenlange ervaring in regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Rosmalen, Breda, Oosterhout en Eindhoven helpen wij u graag.

Korte oplevertermijn van uw schilderwerk

Wij praten liever niet al te veel over onszelf. Wij zijn doeners. Degelijkheid en precisie staan voorop, maar ook tempo vinden we belangrijk. Zo kunnen we garanderen dat uw schilderwerk snel opgeleverd wordt.

Binnen- en buitenschilderwerk

Wij bieden een aantal diensten aan omtrent schilderwerk, zoals binnen- en buitenschilderwerk, maar bijvoorbeeld ook onderhoudsschilderwerk. We werken netjes en secuur en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Naast klassieke methodes zoals roller en kwast, behoort ook de verfspuit tot de mogelijkheden.

Muurdecoratie

Behalve het afleveren van prachtig en strak schilderwerk, behoort ook muurdecoratie tot onze specialiteiten. Hiermee creëren we met decoratieve muurverf een uniek effect in uw slaap-, woon- of zelfs badkamer. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande, watervaste verf.

Eén aanspreekpunt

Wij kunnen omvangrijke werkzaamheden bij uw woning of bedrijfspand uitvoeren. Van binnen- tot buitenschilderwerk en van muurdecoratie tot timmerwerk. Het voordeel van Riegner is dat u één aanspreekpunt heeft, vaak een kortere uitvoertermijn en lagere kosten.

Meer informatie

Heeft u advies nodig over een verbouwing en wilt u verder geen verplichtingen? Ziet u misschien niet direct staan op deze website waarnaar u zoekt? Kort gezegd: heeft u vragen? Bel of stuur een bericht en we helpen u graag verder! 

Schilder nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ons werk