Schilder Rosmalen

Bij Riegner afwerk & renovatie bent u aan het juiste adres voor een totaalaanpak! Er is een brede expertise op gebied van schilderen. Hierbij maken we gebruik van zowel klassieke als moderne methodes en kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten schilderwerk op gebied van: lakwerk, spuitwerk, lakspuiten, houtrot reparatie en muurdecoratie. 

Binnenschilder-Rosmalen
Jouw-schilder-in-Rosmalen

Schilderwerk

Naast al deze verschillende technieken heeft u ook een grote variëteit aan keuze in kleuren. Van warme tinten tot koude tinten en van binnen buiten schilderwerk. We vinden altijd de perfecte kleur en schildermethode voor uw schilderproject. 

Schilder totaalpakketten in Rosmalen

Wij hebben totaalpakketten. Dit betekent dat we u helpen van A tot Z, we ruimen de rommel op en vervoeren de materialen vanaf de bouwmarkt naar uw ruimte. De projecten beheren we dan ook helemaal zelf. Hiermee houden we de hoogste klanttevredenheid en kunnen wij vakmanschap leveren. Dit vakmanschap leveren we voor een eerlijke prijs.

Onze diensten bestaan naast schilderwerk onder andere uit:

Schilder consult aan huis in Rosmalen

Voor schilderklussen in Rosmalen bieden we een huisbezoek, hierbij voorzien we u graag van professioneel advies en een vrijblijvende offerte bij u aan huis. Riegner heeft service erg hoog in het vaandel staan, we kijken dan ook altijd naar persoonlijk en passend advies voor uw situatie. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een vakkundige en betrouwbare schilder in Rosmalen en omgeving? Ons professionele schildersbedrijf staat klaar om jouw woning of bedrijfspand een frisse en professionele uitstraling te geven.

Ons team van ervaren schilders heeft jarenlange ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Rosmalen en omgeving. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij zorgen voor een perfect resultaat. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen en maken we gebruik van de nieuwste technieken, zodat het schilderwerk jarenlang mooi blijft.

Wij zijn actief in de hele regio Rosmalen en omgeving en hebben al veel tevreden klanten geholpen. Kies daarom voor kwaliteit en vakmanschap en laat ons jouw woning of bedrijfspand schilderen!

Of je nu een kleine klus hebt of een groot project, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een persoonlijke service en scherpe tarieven. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Jouw schilder in Tilburg
Schilder Rosmalen
Schilder Rosmalen (2)
Binnenschilder-Rosmalen
Schilder Rosmalen (4)
Binnenschilderwerk-in-Rosmalen