Schilder Rosmalen

Bij Riegner afwerk & renovatie bent u aan het juiste adres voor een totaalaanpak! Er is een brede expertise op gebied van schilderen. Hierbij maken we gebruik van zowel klassieke als moderne methodes en kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten schilderwerk op gebied van: lakwerk, spuitwerk, lakspuiten, houtrot reparatie en muurdecoratie. 

Schilderwerk

Naast al deze verschillende technieken heeft u ook een grote variëteit aan keuze in kleuren. Van warme tinten tot koude tinten en van binnen buiten schilderwerk. We vinden altijd de perfecte kleur en schildermethode voor uw schilderproject. 

Schilder totaalpakketten in Rosmalen

Wij hebben totaalpakketten. Dit betekent dat we u helpen van A tot Z, we ruimen de rommel op en vervoeren de materialen vanaf de bouwmarkt naar uw ruimte. De projecten beheren we dan ook helemaal zelf. Hiermee houden we de hoogste klanttevredenheid en kunnen wij vakmanschap leveren. Dit vakmanschap leveren we voor een eerlijke prijs.

Schilder consult aan huis in Rosmalen

Voor schilderklussen in Rosmalen bieden we een huisbezoek, hierbij voorzien we u graag van professioneel advies en een vrijblijvende offerte bij u aan huis. Riegner heeft service erg hoog in het vaandel staan, we kijken dan ook altijd naar persoonlijk en passend advies voor uw situatie. 

Brede (schilder)projecten

Naast schilderen denken we ook graag mee met andere projecten. Zo kunt u bij ons ook terecht met vragen over uw verbouwing of onderhoud. Heeft u andere vragen voor uw werkzaamheden in omgeving Rosmalen? Neem dan even contact met ons op, waarschijnlijk kunnen we hier ook in adviseren!

Schilder Rosmalen