Over ons

Over Riegner

Riegner is een professioneel Afwerk- en Renovatiebedrijf, waar u terecht kunt voor schilderwerk en wanddecoratie.

Wij onderscheiden ons in degelijkheid en een transparante werkwijze. Wanneer u uw wensen met ons bespreekt, werken wij deze uit in een heldere en vrijblijvende offerte. Ook het inplannen van werkzaamheden gebeurt tijdig en in overleg.

Wanneer een opdracht helemaal af is, ruimen wij altijd de rommel op. Dit hoort bij onze standaardservice. Daarnaast behoort vervoer van materialen vanaf de bouwmarkt of groothandel naar uw huis, bedrijfspand of kantoor, ook tot de mogelijkheden – zonder extra kosten.

Goed schilderwerk

Goed schilderwerk is van grote invloed op het uiterlijk van muren, plafonds, houtwerk en andere soorten ondergrond. Strakke lijnen en een egaal geschilderd oppervlak dragen bij aan een prachtige aanblik van uw woning of bedrijfsruimte.

Wij gebruiken zowel de klassieke methodes, zoals kwast en verfroller, als moderne middelen, zoals de verfspuit. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, Riegner Afwerk & Renovatie staat voor degelijkheid. We bieden u een grote variëteit aan kleuren en verftechnieken. Bovendien hebben we klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Schildersbedrijf Tilburg

Hoge kwaliteit, scherp geprijsd

Bent u op zoek naar een schilder die hoge kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief? Dan bent u hier goed terechtgekomen! Wij luisteren goed naar uw wensen, werken secuur en leveren fraai werk. Bovendien liggen de kosten bij ons een stuk lager dan bij andere schilders die dezelfde kwaliteit leveren.

Klanten in de bredere regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zijn we graag van dienst met een thuisbezoek, waarbij u direct professioneel advies en een offerte ontvangt. Dit alles zonder verplichtingen en geheel gratis.

Bel gerust voor meer informatie, stuur een bericht via het contactformulier of stuur een e-mail. Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om de situatie op te nemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u beslissen om met ons in zee te gaan, dan doen wij de rest. Wij zijn geen praters, maar doeners!