Muurdecoratie

Muurdecoratie

Voor klanten die een voorkeur hebben voor moderne en exclusieve plafond- en muurdecoratie gebruiken we een keur aan structuurverfproducten waar ieder iets uit kan kiezen wat bij hem of haar past. Deze decoratieve muurverf is perfect geschikt om uw muren mee te verfraaien, maar kan ook worden gebruikt om bepaalde elementen van uw woning te accentueren, zoals bijvoorbeeld een open haard of een pilaar.

Onze verfproducten

Onze kwalitatief hoogstaande verfproducten, zoals bijvoorbeeld Stucco, Klassiek Marmer of Travertin zijn imitaties van onbewerkte dan wel geslepen soorten natuursteen. Indien u de voorkeur heeft voor opvallende structuur, dan is Betonlook of Pergameno aan te raden. Velatura is een verfproduct dat een sierlijk fluweeleffect geeft.

Voor klanten die graag een veelkleurige uitvoering willen i.p.v. effen, biedt Riegner Afwerk & Renovatie specialistisch schilderwerk. Structuurverf zoals Kalksteen, Grassi, Metallic en Parel Stucco is hier speciaal voor bestemd. Ieder van deze versiert het muur- en plafondoppervlak op haar eigen manier, waardoor een breed scala van effecten mogelijk is: van fluweelachtig en harmonieus tot glimmend en contrasterend.

Voordelen van muurdecoratie

Onze muurdecoratie-diensten bieden u veel voordelen. Naast het feit dat uw woning een royale uitstraling krijgt, is decoratieve muurverf ook heel praktisch wanneer u een ongelijke ondergrond heeft. De structuurverf maakt dat oneffen muren worden gelijkgestreken, zonder dat er hoeft te worden gestuukt, waardoor u niet alleen tijd, maar vooral ook geld bespaart.

Bovendien is onze decoratieve verf water- en schoonmaakmiddelbestendig. Dit betekent dat u uw muren kunt schoonmaken met water met daarin wat (speciaal) schoonmaakmiddel, maar ook dat we hiermee uw badkamer kunnen schilderen. Het mooie voor u is dat u zo niet alleen kunt genieten van een prachtige badkamer, maar ook geld bespaart op tegels en zetwerk.

Meer informatie

Wij adviseren u op basis van jarenlange ervaring en gebruiken uitsluitend decoratieve muurverfproducten van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn deze scherp geprijsd! We werken regelmatig in TilburgWaalwijkDen Bosch of Eindhoven, maar uiteraard zijn ook andere regio’s in Nederland bespreekbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schilder nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ons werk