Lakwerk

Lakwerk

Met Riegner Afwerk & Renovatie heeft u de zekerheid dat het lakwerk degelijk wordt uitgevoerd. Wij werken met de juiste producten zoals grondlak. Daardoor hecht de laag die daar boven komt goed aan de ondergrond.

Gespecialiseerd in lakwerk

Riegner Afwerk & Renovatie is gespecialiseerd in lakwerk. Wij lakken zowel binnen in uw woning, appartement of bedrijfsruimte, als buiten. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders met onze uiterst professionele voorbereiding. Het team van Riegner heeft jarenlange ervaring met lakwerk. Wij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste details van het project perfect worden uitgevoerd.

Onze mogelijkheden

Voor lakwerk binnen hebben wij de volgende mogelijkheden: kozijnen, deuren, ramen, plinten, trappen, balustrades en radiatoren.

Voor lakwerk buiten hebben wij de volgende mogelijkheden: kozijnen, deuren, ramen, poorten, boeiboorden, dakoversteken, veranda’s, schuttingen en dakkapellen.

Deuren en kozijnen lakken

Riegner Afwerk & Renovatie is gespecialiseerd in het lakken van deuren en kozijnen buiten maar ook binnen in uw woning, appartement of bedrijfsruimte. Zelfs de meest beschadigde oppervlakken laten wij er weer als nieuw uitzien. Ons team heeft vele jaren ervaring. 

Onze uitgebreide ervaring en vooropgestelde planmatige aanpak vertalen zich in prestaties van coatingwerk op het hoogste niveau. Dit maakt onze coatingdiensten snel, professioneel en van een uitstekende kwaliteit. Dit staat garant voor een resultaat wat u zeker zult waarderen.

Lakwerk in Midden-Brabant

Ons team is voornamelijk werkzaam in de regio Midden-Brabant. Heeft u lakwerk in regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch of Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Activiteiten in andere regio’s in Nederland zijn ook bespreekbaar. 

Schilder nodig?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ons werk