Schilder Oosterhout

Op zoek naar een schilder in Oosterhout? Je kunt bij Riegner afwerk & renovatie terecht voor een totaalaanpak! Kozijnen afwerken, renovaties of gewoon een nieuw kleurtje in uw woonkamer? Onze schilders gaan secuur te werk met al uw klussen.

Onze schilders zijn aanpakkers

We vinden naast degelijkheid en precisie, tempo ook belangrijk. We streven naar een korte oplevertermijn zodat we omgeving Oosterhout het best kunnen bedienen.  

Hierbij gaan we uit van de beste service. De klanttevredenheid is voor ons namelijk erg belangrijk, onze schilders streven naar perfectie voor uw ruimte in Oosterhout. Dit is ons visitekaartje. 

De projecten voeren we altijd in eigen beheer uit en zoals eerder gezegd bieden we een totaalaanpak. Wat wil zeggen dat we het project van A tot Z voor u uit handen nemen, van het vervoer van de materialen vanaf de bouwmarkt tot aan het opruimen van alle rommel. We bieden vakmanschap voor een eerlijke prijs. 

We werken met zowel klassieke als moderne methodes op gebied van: lakwerk, spuitwerk, lakspuiten, houtrot reparatie, muurdecoratie en schilderwerk. Hierbij werken we met een grote variëteit aan kleuren en verftechnieken; zoals kwast en verfroller maar ook verfspuit. 

Goed schilderwerk kan de hele ruimte bepalen

Onze schilders fleuren uw ruimte in Oosterhout graag op.  Naast onze werkzaamheden als schilder denken wij als schildersbedrijf ook graag met u mee. Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld een verbouwing, onderhoud of ander soort werkzaamheden? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Meer informatie over onze schilder in Oosterhout

Neem contact met ons op, door te bellen een bericht te sturen via het contactformulier of een e-mail te sturen en wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Schilder Oosterhout